STR ottaa myClub -palvelun käyttöön

4.7.2017

Skating Team Raisiolla on nyt käytössä myClub -urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelu, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia, laskutusta sekä jäsentiedotteita ja muuta tiedottamista. Tarkoitus on, että myClubin viestintä- ja laskutusosiot otetaan käyttöön heti kauden 2017-2018 alkaessa. Siksi toivommekin, että kaikki ensi kauden luistelijat rekisteröityisivät (jos huoltaja rekisteröi, tulee tämän tapahtua luistelijan nimellä) palveluun mahdollisimman pikaisesti. Tulemmemyös lähettämään ensi kauden aikataulut ym. tiedotteet myClubin kautta.

Rekisteröityminen myClubiin täältä: https://str.myclub.fi/login

 

 

 

myClubin jäsenet saavat myClubiin käyttöoikeuden, jolla joko jäsen itse tai hänen huoltajansa voi ylläpitää myClubiin kirjaamiaan yhteystietoja. Lisäksi myClubin jäsen saa seuramme myClubin kautta lähettämät tiedotteet ja laskut automaattisesti omalle jäsensivulle. Seuran lähettämät tiedotteet on mahdollista saada myös jäsenen ja hänen huoltajansa sähköpostiin. Omalta jäsensivulta jäsen voi myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttaan. Rekisteröitymisen jälkeen myClubin jäsenen omilla sivuilla on mahdollista esim. lisätä toisen huoltajan yhteystiedot sekä vaihtaa sähköpostiosoitteita, joihin viestit, tiedotteet ja laskut toimitetaan.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä:

Tiina Leino, tiina.aari@gmail.com.  Lisäohjeita on saatavissa myös myClubin sivulta https://myclub.helpscoutdocs.com/
 

 

 

 

Skating Team Raision puolesta,

Tiina Leino