Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna kisattiin ahkerasti!

5.2.2017

Sofia ja Suvi
Sofia ja Suvi
Suvi, Emilia ja Julia
Suvi, Emilia ja Julia
Jennina
Jennina
Karolina
Karolina
Sofia, Karolina ja Julia
Sofia, Karolina ja Julia
Olivia ja Viivi
Olivia ja Viivi
Olivia, Eevi, Sade ja Emmi
Olivia, Eevi, Sade ja Emmi
Eeva
Eeva

Helmikuu alkoi vauhdikkaasti kisaten Raumalla ja Vihdissä. Tytöt sekä valmentajat ahkeroivat koko viikonlopun hienoin tuloksin.

3.-4.2. Rauma Cupin ISU-sarjojen kutsukilpailuissa STR:llä oli kuusi luistelijaa. A-silmujen kisa oli kärjen osalta tasainen ja 19 luistelijan sarjassa edustivat Aada Somerpalo, Aava Vähäpassi ja Mette Grusander. Heistä Aada oli kisassa hienosti 8., Aava 10. ja Mette 14. Debytanteissa urakoivat Emma Miettinen, Katariina Keskitalo ja Jennina Nilosaari. Heistä Jennina luisteli tiukassa kisassa upeasti hopealle!

5.2. kisattiin Raumalla SilmuCupin osakilpailu. Silmut B -sarjassa seuraamme edustivat Suvi Lakso ja Emilia Miettinen. Heistä Suvi pääsi tällä kertaa kiipeämään palkintopallille ja sai kaulaansa kauniin hopeisen mitalin! Silmut C-sarjassa luistelivat Karolina Kankare ja Julia Eloluoto. Karolina luisteli kisassa ylivoimaiseen voittoon ja sai kotiinviemisiksi upean kultamitalin.

4.-5.2. Vihdin Kisakalliossa luisteltiin kutsukilpailut, joissa STR:llä oli hieno edustus monessa eri sarjassa. Aluenoviiseissa (ISU) seuraamme edusti Viivi Aronkytö ja Aluejunioreissa (ISU) Eeva Heikkilä. Tinteissä luistelivat vauhdikkaasti omat ohjelmansa Eevi Aronkytö, Sade Wesalainen, Emmi Leino ja Olivia Kallio. 27 luistelijan kisassa Olivia nappasi voiton ja sai palkinnoksi kauniin pokaalin! Minien kisassa STR:n Anni Koskinen luisteli myöskin hienosti oman ohjelmansa ja sijoittui 27 luistelijan kisassa sijalle 10.

Kiitos kaikille valmentajille ahkeroinnista sekä erityisesti Viivi Iitiälle, joka oli ensimmäisissä kisoissaan valmentajan roolissa :) Hienosti meni!