Ohjeita kilpailijalle

 1. Kilpailukutsut tulevat kilpailusihteerille ja hän laittaa kilpailukutsut seuran nettisivuille sen jälkeen kun on keskustellut asiasta päävalmentajan kanssa.
   
 2. Pyrkimyksenä on, että kaikki luistelijat pääsevät tasapuolisesti kilpailemaan ja ilmoittamisjärjestys määräytyy sen mukaan. Jos kuitenkin olemme antaneet mahdollisuuden osallistua kilpailuun ja luistelija itse haluaa jättää sen väliin toisen harrastuksen, liian pitkän kilpailumatkan yms. takia, se ei vaikuta seuraavien kisojen ilmoittamisjärjestykseen. Kilpaileminen edellyttää myös harjoituksissa käymistä.
   
 3. Kilpailusihteeri lisää kilpailuvahvistuksen, osallistujalistan ym. tarvittavat tiedot seuran nettisivuille heti, kun on saanut ko. tiedot kilpailun järjestäjältä.
   
 4. Osallistumismaksu koostuu ilmoittautumismaksusta, tuomarikuluista ja valmentajakuluista. Osallistumismaksut ovat seuraavat kaudella 2018-2019: Tähtiarviointikisat: 40€/kisa
  Kansainväliset (kotimaan) kisat, ISU-kisat ja valintakilpailut 1 pv: 30€ + ilmoittautuminen
  Kansainväliset (kotimaan) kisat, ISU-kisat ja valintakilpailut 2 pv: 50€ + ilmoittautuminen
  Osallistumismaksu kotimaiset IC-kisat ilmoittautumismaksu +10e
   
 5. Osallistumismaksu + tuomarimaksu maksetaan rahastonhoitajan lähettämällä laskulla. Muista käyttää viitenumeroa! Mikäli luistelijan osanotto kilpailuun peruuntuu, osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.
   
 6. Ohjelmakilpailijat maksavat ilmoittautumismaksu +10e
   
 7. Oman seuran järjestämistä kilpailusta luistelija maksaa vain tuomariosuuden
  15 €/luistelija.
   
 8. Kilpailijat järjestävät itse tarvittavat kuljetukset, majoitukset ja ruokailut. Valmentajat kulkevat luistelijoiden mukana kilpailuihin eli ensimmäinen kilpailija vie valmentajan kisoihin ja viimeinen tuo takaisin. Jos jostain syystä järjestely ei sovi (auto täynnä tms.), niin sovi asiasta tarpeeksi ajoissa kilpailusihteerin kanssa.
   
 9. Kilpailupaikalla tulee olla hyvissä ajoin, vähintään tuntia ennen omaa luisteluvuoroa.
  Kun tulet kilpailupaikalle, ilmoittaudu valmentajalle, joka antaa tarvittavat ohjeet valmentautumisesta.
   
 10. Jos joudut perumaan osallistumisen, ilmoita siitä heti omalle valmentajallesi ja
  kilpailusihteerille. Jos joudut perumaan osallistumisen edellisenä päivänä tai kilpailuaamuna esim. sairastumisen vuoksi, ilmoita siitä välittömästi soittamalla omalle valmentajallesi . Jos et saa valmentajaa kiinni, ilmoita siinä tapauksessa suoraan järjestävälle seuralle.
   
 11. Kilpailija edustaa kisoissa myös seuraa, joten reipas esiintyminen ja toisten huomioiminen/ kannustaminen on tärkeää.
   
 12. Kilpailuun tarvitset mukaan:
  luistimet, kilpapuku, sukkahousut, musiikki (myös varamusiikki), hanskat, peitto, hiustarvikkeet (kampa/harja, pinnejä, hiuslenkkejä, nutturaverkko, lakkaa), hyppynaru, lenkkarit, joustavat verskavaatteet, eväitä ja iloinen mieli!
   

 

Jokainen ISU sarjan luistelija toimittaa ohjelmalomakkeen kilpailusihteerille sähköpostilla

kilpailut.skatingteamraisio@gmail.com  ennen ensimmäisiä kilpailuja ja huolehtii kauden aikana että ohjelmalomake on ajantasalla.
Jos lomakkeeseen tulee muutoksia on luistelijan itse huolehdittava että kilpailusihteerillä on uusin päivitetty lomake.