Luistelukoulu

Eikö luistelu vielä suju? Ei hätää STR:n luistelukoulu palaa syksyllä taas ja siellä opit!

Luistelukoulussa opitaan luistelun perustaitoja

 

Haluatko oppia luistelemaan?

STR:n luistelukouluun on tervetullut, vaikkei omaisi luistelutaitoa vielä lainkaan! Luistelukoulussa lähdetään liikkeelle alkeista ja edetään kunkin luistelijan taitojen karttumisen mukaan - tarvittaessa ohjaajat siirtävät luistelijoita toiseen tasoryhmään, vaikka kesken kauden. Luistelukoulussa opitaan luistelun perustaidot, ja mikäli intoa riittää luistelija voi siirtyä perustaidot opittuaan edistyneempien luistelijoiden ryhmään.

Tekniikka haltuun moneen lajiin

Luistelukoulustamme ponnistetaan niin taitoluisteluun, ringetteen kuin jääkiekkoon - valmentajamme käy kilpailevien taitoluistelijoiden lisäksi opastamassa myös vanhempia TPS:n jääkiekkoilijoita!

Luistelun iloa :)

Luistelukoulussa harjoitellaan myönteisessä oppimisilmapiirissä ja tavoitteena on, että lapsi kokee onnistumisen iloa uusien taitojen karttuessa. Luistelukoulussa edetään opetussuunnitelman mukaan ja ohjauksesta vastaavat koulutetut ohjaajat - vaikka toki luistelukoulussa saattaa välillä piipahtaa hieman edistyneempiä apuopettajia :)

Potkulaudalla Pariisiin?

Luistelutaitoja opetellaan erilaisten leikkien kautta, usein jäälle suunniteltujen temppuratojen ja välineiden avulla. Kauden päätteeksi luistelijat ovat oppineet erilaisia käännöksiä, hyppyjä, liukuja ja tietysti piruetteja!

Jokaisella luistelukerralla on oma teemansa: Välillä luistimet muuttuvat potkulaudaksi tai lentokoneen pyöriksi. Isänpäivän aikaan otetaan iskät tietysti jäälle ja kevätkaudella on äitien vuoro! Myös kaverin voi ottaa mukaan syksyn teemapäivänä ja ystävänpäivän aikaan.

Esiintymään

Ja mitä luistelu olisi ilman esiintymisiä!? Ei mitään. Luistelukoululaiset pääsevät tietenkin esiintymään seuran joulujuhlassa ja kevätnäytöksessä! Eikä sitä voi tietää mitä Halloweenina tapahtuu...

Ilmoittautuminen

Luistelukouluun tulee ilmoittautua MyClub-järjestelmän kautta, jotta saamme kaikki käytännönjärjestelyt toimimaan sujuvasti.