Harjoitusryhmät

Meillä voit harrastaa taitoluistelua vauvasta vaariin eli ryhmä löytyy varmasti jokaiselle. Voit olla mukana harrastusmielessä ja mikäli taitoa ja intoa riittää, olet tervetullut mukaan kilparyhmiimme. Lapsellesi voit valita ryhmän luistelukoulun, harrastajaryhmien tai kilparyhmien joukosta. Aikuisille on tarjolla oma tekniikkaryhmä, jossa voi niinikään harrastaa luistelua alkeistasosta aina kilpatasolle asti. Viiden kilparyhmämme luistelijoita osallistuu lähes kaikkiin kilpailusarjoihin aluetasolta SM-tason kilpailuihin. Tervetuloa tutustumaan seuraamme!

Halutessasi luistelemaan STR:n yksinluistelun harjoitusryhmiin, ota yhteys valmennusvastaavaan Aki Artimoon (info@skatingteam.com). Akilta saat tietoa ryhmistä. Sopivan ryhmän löytämiseksi käydään valmentajan kanssa keskustelu ja osallistutaan testipäivään.

Jokaisen luistelijan tulee rekisteröityä täältä: https://str.myclub.fi/flow/profile/new

Olemme ottaneet käyttöön myClub -urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia, laskutusta sekä jäsentiedotteita ja muuta tiedottamista. Tavoitteena on, että myClub saadaan tehokkaaseen käyttöön syksyn 2017 aikana ja tämän jälkeen seuran viestintä tapahtuu pääasiassa myClubin kautta. Seuran lähettämät tiedotteet on mahdollista saada palvelun kautta jäsenen ja hänen huoltajansa sähköpostiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä:

Kimmo Kemppainen, info@skatingteam.com  Lisäohjeita on saatavissa myös myClubin sivulta https://myclub.helpscoutdocs.com/