Aikuisten yksinluistelu / tekniikka / luistelukoulu

Tervetuloa mukaan STR:n aikuisten tunnille!


 

Lisätietoja:  info@skatingteam.com

Aikuisluistelutunneille voivat osallistua kaiken tasoiset aikuisluistelijat erilaisella luistelutaustalla tai ilman aiempaa kokemusta. Tunnit sopivat niin vasta-alkajalle kuin jo pidempään luistelleille. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, perusluistelua, askeleita, askelsarjoja, hyppyjä ja piruetteja. Voit tulla hiomaan jo oppimaasi tekniikkaa tai opettelemaan uusia taitoja. Voit myös teettää oman yksinluisteluohjelman joko vain omaksi iloksi tai osallistuaksesi kilpailuihin.

HARJOITUKSET

- Jääharjoitus keskiviikkoisin klo 20.15-21.15 Kerttulan Hallissa 2

KAUDEN KESTO
 

Kausi alkaa 5.8.2019 ja päättyy  29.5.2020.

KAUSIMAKSU

Meillä voit maksaa luisteluharrastuksesi myös SMARTUMin liikuntaseteleillä ja saldokortilla tai Edenredin virikeseteleillä!


- seurassa aloittavalla luistelijalla on yksi ilmainen kokeilukerta, jonka jälkeen luistelija sitoutuu maksamaan koko puolivuotiskauden maksun (syys- tai kevätkausi).

- sairaus-/loukkaantumistapauksessa ilmoituspäivästä alkaa kolmen viikon omavastuuaika, jonka jälkeen saa 100% hyvityksen puolivuotiskauden maksusta lääkärintodistusta vastaan. Mikäli luistelija lopettaa luistelun muusta kuin loukkaantumisen takia, luistelija maksaa kuluvan puolivuotiskauden (syys/kevät) maksun kokonaan.

- ei-luistelevan henkilön on mahdollista liittyä seuran kannattajajäseneksi maksamalla jäsenmaksu 10 € seuran tilille. Kannattajajäsen pääsee ilmaiseksi seuran kevätnäytökseen

- mikäli perheessä on muita seurassamme luistelevia, saa se perheenjäsen / perheenjäsenet, joiden maksu on  pienempi,  -10% alennuksen kausimaksustaan.

MAKSUT KAUDELLA 2019-2020

  • 1 jääharjoitus viikossa =   400 € / koko vuosi (laskutetaan kahdessa erässä)
    Kertakäynnin hinta on 20e/kerta.

HINTAAN SISÄLTYY
- ohjatut jäätunnit
- esiintymisoikeus seuran tapahtumissa ja näytöksissä

ILMOITTAUTUMINEN

- voit ilmoittautua tästä täyttämällä ilmoittautumislomakkeen

KILPAOHJELMAT JA KILPAILEMINEN

- Aikuisluistelijoillamme on halutessaan mahdollisuus osallistua aikuisille järjestettäviin kilpailuihin. Oman kilpaohjelman voi teettää koreografeillamme.