Kilpaluistelijat

Seurassamme toimii viisi kilparyhmää. Luistelijat ovat iältään noin 5-18-vuotiaita. He luistelevat aluetasolla sekä kansallisella tasolla. Jääharjoituksia on ryhmästä riippuen 3-9 viikossa ja tämän lisäksi baletti/tanssitunti, fysiikkatreenit ja lajioheiset.

Tervetuloa luistelemaan seuraamme!

Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä:

Aki Artimo

info@skatingteam.com

Seurassamme panostetaan korkealaatuiseen ja yksilölliseen valmennukseen. Valmennustiimimme on hyvin monipuolinen ja osaava, mikä näkyy tuloksissa. Kaudella 2019-2020 seurassamme luistelee 16 luistelijaa ISU -sarjoissa.

Harjoitteluun ja kilpailemiseen tärkeänä osana kuuluu Puhdas Urheilu sekä antidopingtyö.

Toiminnassaan Suomen Taitoluisteluliitto sekä oma seuramme korostaa eettisesti ja moraalisesti kestäviä elämänarvoja, mitä sen harjoittama antidopingtyö osaltaan tukee.

Lähtökohtana on, että huipulle pyrkivät nuoret kunnioittavat toisia urheilijoita, yhteisiä sääntöjä sekä omaa hyvinvointiaan.

Lajiliittojen ja seurojen antidopingtyön tavoitteena on edistää tätä yhdenvertaisuutta, reilua peliä ja puhdasta urheilua.

 

Taitoluisteluliiton antidopingohjelma perustuu:

· terveen ja puhtaan urheilun sekä reilun pelin periaatteisiin

· säännölliseen ja tehokkaaseen, ennaltaehkäisevään antidopingtoimintaan

· avoimuuteen antidopingtyössä

 

Tästä pääset Taitoluisteluliiton Antidoping sivuillehttps://www.stll.fi/liitto/antidoping/

Sosiaalisen median pelisäännöt

Tämä ohjeistus on tehty taitoluisteluseurojen työntekijöille, seuratoimijoille, vanhemmille ja luistelijoille. Toivomme, että luet ajatuksella läpi Suomen Taitoluisteluliiton sosiaalisen median pelisäännöt ja otat ne huomioon. Edustetaan lajiamme kunniakkaasti myös sosiaalisen median kaukaloissa!