Luistelijasopimus

LUISTELIJASOPIMUS LUISTELUKAUDELLE 2019–2020
 

1. Kausimaksu ja lisätuntien veloitukset

1.1. Kausimaksu perustuu luistelijan harjoitusryhmän harjoitusaikataulun mukaiseen harjoitusmäärään. Kausimaksu sisältää luistelijan harjoitusryhmän harjoitusohjelman mukaiset jääharjoitukset, oheisharjoitukset sekä seuran jäsenmaksun. Luistelija sitoutuu siihen määrään jääharjoituksia, jotka ryhmällä on. Luistelija sitoutuu harjoitusmäärään aina puolivuotiskaudeksi. Luistelijalla on kuitenkin oikeus saada yksi jääharjoitus (45-60 min) vähemmän viikossa erillisellä ilmoituksella seuralle (info@skatingteam.com), joka vähentää vastaavasti kausimaksua.

Tiedot ryhmien kausimaksuista ja seuran jäsenmaksusta löytyvät tästä.

1.2. Seuralla on oikeus muuttaa luistelijan kausimaksua, jos luistelija vaihtaa harjoitusryhmää kesken kauden. Luistelija maksaa uuden harjoitusryhmän mukaista kausimaksua siitä kuukaudesta alkaen, jolloin hän on siirtynyt uuteen harjoitusryhmään. Harjoitusryhmän vaihdosta sovitaan päävalmentajan ja valmennusvastaavan kanssa.

1.3. Luistelijalla on oikeus ottaa kausimaksuun kuuluvien harjoitusten lisäksi aamujääharjoituksia ja muita mahdollisia lisäharjoituksia. Nämä ylimääräiset harjoitustunnit laskutetaan lisäveloituksina erikseen.

1.4. Kilpailujen kilpailumaksut, leirit, musiikintekomaksut, koreografia, fysiikkatestit, perus- ja elementtitestien osallistumismaksut, testipassit sekä muut kausimaksuun kuulumattomat maksut laskutetaan erikseen.

1.5. Luistelijan kausimaksu on voimassa, kun luistelija luistelee seurassa koko kauden.

Mikäli luistelija lopettaa luistelun seurassa kesken kauden muusta syystä kuin lääkärin määräyksestä, luistelijan kausimaksu laskutetaan kuluvan puolivuotiskauden (syyskausi: elokuu-joulukuu tai kevätkausi: tammikuu-kesäkuu) loppuun.

1.6. Korvausjää 

  • erillisiä korvausjäitä ei ole

  • poikkeuksena: korvausjää on mahdollinen ainoastaan silloin, kun koulun aikataulun perusteella et pääse oman ryhmän jäälle. Korvaava jää on mahdollista neuvotella alemman ryhmän jäälle.

  •  aamujäille ei saa tulla korvaamaan poissaoloja eikä tavallisia oman ryhmän tunteja

2. Sisaralennus

Mikäli luistelijan lisäksi luistelijan perheestä luistelee seurassa yksi tai useampi luistelija (sisarus) , kalleimman kausimaksun luistelija maksaa kausimaksun täysimääräisenä ja seuraavat luistelijat saavat kukin 10 % sisaralennuksen. Sisaralennus myönnetään vain kausimaksusta.

3. Maksuvapautus sairastumis- ja loukkaantumistilanteissa

3.1. Luistelijan sairastuessa tai loukkaantuessa kauden aikana luistelija ilmoittaa sairastumisestaan/loukkaantumisestaan sähköpostitse valmennusvastaavalle.

3.2. Luistelijan ilmoituksesta alkaa kolmen viikon omavastuuaika, jonka ajan luistelija maksaa seuralle kausimaksun.

4. Talkoovelvoite ja varainkeruu, koskee kilpaluistelijoita (K1-K4)

Luistelija tai alaikäisen luistelijan huoltaja osallistuu toimitsijana seuran järjestämiin kilpailuihin, ja talkootyöläisenä näytöksiin, sekä suursiivoukseen.

Seura kerää kulujensa kattamiseen varoja, jotka luistelijat maksavat joko rahalla tai tekemällä seuran osoittamaa myynti- tai talkootyötä.

5. Kilpailumaksut

Kilpailumaksut eivät sisälly kausimaksuun, vaan seura laskuttaa kilpailumaksut luistelijalta erikseen. Kilpailumaksut löytyvät tästä.

6. Leirit

Luistelija vastaa leirien aiheuttamista kustannuksista sekä kaikista valmentajan kustannuksista, mikäli valmentajan on osallistuttava leirille.

Valmentajan osallistumisesta leirille sovitaan seuran kanssa etukäteen.

7. Vakuutukset ja passit (kaikki ryhmät mukaanlukien luistelukoulu)

Luistelija vastaa siitä, että hänellä on voimassa oleva ja oikean tasoinen luistelijan passi ja kattava vakuutusturva jo ensimmäisten harjoitusten alkaessa. Asiasta löytyvät ohjeet taitoluisteluliiton sivuilta https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Seura vastaa  luistelukoululaisten passien hankinnasta.

8. Luistelusopimuksen hyväksyminen

Luistelijan tai alaikäisen luistelijan huoltajan tulee rekisteröityä seuran nettisivuilta löytyvään jäsenrekisteriin (myClub). Rekisteröitymällä ja vahvistamalla osallistumisensa ryhmään luistelija / alaikäisen luistelijan puolesta tämän huoltaja hyväksyy tämän sopimuksen ehdot sekä sitoutuu ryhmän harjoitusohjelmaan ja kausimaksuihin.

Mikäli luistelusopimuksen vahvistavaa ilmoittautumista ei ole tehty kauden alkuun mennessä, seura on oikeutettu veloittamaan luistelijalta harjoitukset kertamaksuperusteisesti (30 euroa per jääharjoitus, 20 euroa per oheisharjoitus).

Seuralla on oikeus olla ilmoittamatta luistelijaa kilpailuihin, jos luistelusopimus on vahvistamatta.

9. Maksulaiminlyöntien seuraamukset

9.1. Maksukäytännöt löytyvät tästä.

10. Yhteystiedot

Valmennusvastaava keväällä 2019 on Aki Artimo, sähköpostiosoite info@skatingteam.com